Evo ljudi da malo refresham temu... Pred kakvih 2-3 tjedna mi je crknuo alternator, reparirao sam ga, nabavio novi akumulator kamionski 100Ah i sve 5... Međutim da budem miran auto je pregledan i ispitan dali je svugdje u svim komponentama napon jednak dali gdje dolazi do kratkog spoja i dali gdje nema napona, uz pomoć kolege sa alfista sam provjerio i dal mi napon cucla dok je auto ugašen i guess what sve 5 ...
Sada je u procesu čišćenje kompletno zadnjeg kraja auta bunker + zadnja klupa, polica i sve što se tiče zadnjeg kraja auta... ovo su samo neke od slika, kiša zajebava pa čekam da se stiša i nastavim sa poslom... Bit ćete obavješteni glede svega...

evo sve izvađeno iz zadnjeg kraja auta, ispitana struja, sicevi na čišćenju ...

svi ovakvi djelovi gdje se prašina da zavuć skinuti i očišćeni...

zadnja polica koju je inače teško doseć za čišćenje oprana, mrežice od zvučnika se suše i nabavljena nova spužva za izolaciju koja ide iza jer se stara počela trusit (točnije nije spužva nego nekakva tkanina zaboravio sam slikat pa ću stavit naknadno slike)

oko akumulatora sve ispitano i očišćeno, valjda nije usisavača i krpe vidjelo od kad je iz Milana izašla

evo ga akumulator novi da mališan prede..

nove kleme sjele...

sve oko plina je izvađeno za ćišćenje aliu nisam stigao poslikat radi kiše...
bunker kompletan se čisti sa sredstvom za tapecirunge od Turtle wax-a .. vidjet ćete kako je bilo i kako će biti samo da vrijeme posluži.
zadnji kraj auta klupa, naslon i izolacija kad se osuše idu natrag u auto. Onda dolazi na red prednja sjedala i podni tapecirung u cijelom autu, sva mjesta gdje se blato da zavuć. Vratit ću serijski filter na auto i servis plina napravit. napon koji alternator sad puni je 14.5v
ostatak slika i radova as soon as possible... enjoj!