Eto da ju i ja predstavim, već sam neko vrijeme na forumu ali još nisam došao na ideju jer pretpostavljam da ju dosta vas već zna... Bila je od Charlee-a pa od Dinkeca i sad je moja, ostaje u ekipi

3.0 v6 sa plinom... Spas jer bez njega bi stajala

100kn 180-200km po gradu kako kada

Ima opremu kao i sve ostale 166 osim kože koju mi zamjenjuje šiber...

Ne patim od kože pretjerano a šiber je uvijek otvoren

Gore su felge od Brere 18" 225 40 i Zender kit za 166, xenoni 6000k (ko ih danas nema LOL :hehe: ) i neka muzikica koliko je to moguće sa ovim prokletim kazetarom hehe ( ako tko ima cd changer za prodat odmah uzimam HVALA O0) e da i eibach sport opruge
150000km, bila je 2.5 u originalu, motor je protukao i došao je 3.0 i nije mi žao da je 3.0 :bat Ne troši ulje, ne troši vodu neka tako i ostane i ja sretan hehehe joj sam oda ga ne ureknemo ja i moja jezičina

Ide ko kuga, tih auspuh motor reže, za moj osobni pojam nema mi bolje limuzine od 166, naprosto obožavam Alfu i 166 dok ne skupim još kakvih 5000€ i uzmem 147 GTA jbg mlad sam

Mislio sam ju prodat jer idem na brod stajat će mi a nema ju tko vozit, imam stn u centru grada i nemam ju di ostavit, parkirat itd pa će u unajmljenoj garaži spavat :zzz:
evo neke slike, sa N95 je slikano pa i nije nešpto kad se smanji rezolucija na 640 x xxx Uživajte
ps. zahtjeva kompletno farbanje al bit će pomalo