ovako što se tiče GTA farova. strašno su rijetki i skupi. ja sam imao tu sreću pa sam došao do jednog srećom (tuđom nesrećom nažalost). tih farova nema u zamjenskim varijantama. novi košta u autocommercu cca.7300 kn/kom (ovo je informacija od prije 2-3 tjedna). u italiji se mogu naći ti farovi i na "običnim" 147 mislim 2003. godište isti su kao na GTA samo nemaju crno sjenilo. Ako netko treba GTA farove znam tko ima, koliko se sjećam cijena je bila 500-600€. evo mali photoshop kako bi to trebalo izgledati kad montiram gore. nisam stavio crna sjenila u photoshopu, ali idu gore...

idemo na čeljusti, da to su nalje koje sam dao raditi. 4 kom - koliko se sjećam 60 kn. postupak je...očistio sam čeljusti, dobro ih obrusio, obrisao, osušio, nanio bazu - cooper s black (boja za mini cooper s, crna perla). nakon baze idu gore nalje i preko njih 2 sloja laka. i to je to dobar tek! koliko vidim kroz zimske fele sve je ok, budemo vidjeli na proljeće kad stavim tomasone natrag.
imam još nekih akcija, ali nemam dovoljno vremena. ali kao prioritet, moram povariti plastičnu opalu motora (plastiku ispod motora). s obzirom da je 147 dosta niska, nisam dirao gewinde prije zime, led i tome slično su dosta oštetili plastiku. da li se netko sjeća koja je lova bila u igri za one alu oplate? koliko se sjećam marin (marin krk) ih je vrtio u svome topicu.