Nije alfa, al nije daleko. Sutra ga idem vidit, zna neko nešto o ovoj 500-tki? Zadarska ekipa ?
http://www.index.hr/oglasi/fiat-500-1-2-lounge/oid/630653EDIT : da uštedim nekom vremena iz daljega. Dakle na prvu, momak je skroz ok, al auto debelo precjenjuje.
Ima udaren prag ispod, gume za smeće, kočnice na pola. Ostatak limarije uredan. Dalje, u unutrašnjosti - šteka suvozačev sic, sjenilo panorame ne vraća do kraja, bijeli volan požutio od nečeg. Kad smo ga upalili, vrlo nemiran na leru, tj. čim se upale svjetla, auto nakratko izgubi dah, i tako za svako veće opterećenje nekog od potrošaća. Labav remen, alternator il nešto. U vožnji nešto klapne na određenim rupama. Sve u svemu, već me na prvu odbio s ozbzirom na stanje i km. Ja sam mu dao svoju ponudu, al ovako na prvu, na moj brzinski pregled, auto koji ima 10g, i sa kratkom regom, 50000kn debelo ne vrijedi.
Generalno je auto ok, al daleko od odličnog šta se navodi i cijenu koju traži. Znam kako auto od 60000km treba vozit, i to ovdje nije nažalost.