Molim i meni info nakon pregleda auta.ja odustao od srebrnog Spidera a ovaj se čini na slikama okej za tu lovu.
Evo info iz prve ruke o onom crnom Spideru
- na satu ima 320tkm
- motor hladan malo cudno trese, kao da povremeno radi na 3 cilindra (moze biti da je problem u struji - bobina, kabel)
- opcenito motor nekako grubo radi, nije to rad zdravog twinsparka, ipak ima 320tkm na ledjima
- klima ne sljaka, kaze decko da treba samo nadopuniti klimu, a jednog lajtunga uopce nema do kompresora (u rupu naguran komad krpe), kad sam mu to rekao onda je rekao da nema pojma
- unutrasnjost razhebana dosta, netko je fuserski lakirao sredisnju konzolu, ima balona na boji
- prednja lijeva felga po vanjskom rubu popigana, gume prednje doslovno celostonke, zadnje isto pri kraju
- plin nije atestiran
- pod vise manje zdrav, ima trulezi po onim izbocenim rubovima i popigani su
- krov na jednom mjestu krpan sa nekakvim ljepilom, nisam ga detaljno gledao, mozda je jos negdje
- prednja hauba popucala oko scudetta
- ima ostecenje na straznjem braniku
Decko dobio taj auto pod racun, nema pojma kad su radjeni servisi niti nista, njemu je samo bitno da se za 40kn napravi 100km i to je ko papagaj ponavljao
Prednja lijeva guma bila prazna do kraja, nisam se mogao niti provozati u autu
Suma sumarum
Zadnja cijena 2000 eura
Da mi ga da za 10000kn nebih mu dao te novce
Zali boze utrosenog vremena + dogovorili se naci u 9:30, nakraju sam ga cekao 2 sata (do 11:30h) da se uopce udostoji pojaviti
Show must go on!