A vidi, znam da si u pravu, ali ovdje u Sarajevu nikome ne pada na pamet da "gubi vrijeme" objasnjavajuci meni sta je sta... gdje god odem guzva, svi gledaju kako da me sto prije skinu s vrata... a za benzin mi je vec 2 puta pogledao mehanicar kod kojeg pravim auto, i tetak isto koji je mehanicar - ni niko nije vidio gdje pusta (jer pretpostavljam da pusta s vremena na vrijeme), ali jucer kad sam upalio zaprepastio sam se koliko pusta, i otkrio sam gdje je otprilike, tako da cu mehanicaru lijepo reci da to sve detaljno pregleda - ako i ne nadje nista neka zamijeni sve cijevi okolo jer mi se vise ne da objasnjavat covjeku da se prokleti benzin osjeti u kabini i to opasno... (uhh ovdje sam se malo iznervirao

). A pitao sam sta se nalazi odmah ispod step motorcica, jer je zaokruzen na slici gore, ali bas ispod 2cm nalazi se nesto slicno isto zavrnuto zvjezdastim sarafima, sta je to, to me zanima.. znam da trebam skinut gumenu cijev sa metala i ocistiti leptir ali to cu sutra dok se vidi. Sve sto je nabrojano u tvom postu vec znam (nisam bas toliko neupucen

))) znam da se tu dosipa ulje ali mi lici na posudicu pa sam je tako i nazvao

..
Znas kako ti je kod mene bilo, otisao sam kako mnogi kazu - jednom od najboljih mehanicara za alfu u Sarajevu - i nisam bio zadovoljan jer su samo digli vozilo na dizalicu i pregledali lafete

, na to su mi rekli da je alfa fina i to je to... nista motor nista radi li mi sta unutra ne radi li nesto sto ne treba bla bla ono detaljno znas... tako da se ne mogu ni na koga osloniti a tetak mi je za VW najvise tako da se ne zeli upustati u svasta...
Pitam ljude gdje da pregledam za abs - ma niko ni pojma nema... totalno sam nezadovoljan mehanicarskim uslugama u Sarajevu.