0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Znam, nego sam stavio podsjetnicu bas na taj susret koji je bio tocno prije 7 god.
Da se prisjetimo samih početaka... prije 7 godina .. jest bio NEslužbeni, ali jedan od najvećih susreta Alfista...
zavarao vas je stari naslov teme u 9. mjesecu ove godine biti će 8 godina alfista
...hm, a što znači na ovogodišnjem kalendaru, na dan 29.03.?...ispod piše Dan Alfa Kluba...
dani ponosa i slave, a danas imamo 4 drzavna, 10 regionalnih klubova i 65 foruma :hehe:
koliko poznatih lica
Ja preponah jedino Nevena. Nisam siguran je li tu vidim i Pia :rolll:
Malo bolje gledaj :rolll:
Ja imam negdje slike prvog okupljanja u Varaždinu, svi u jaknama a ja u kratkoj majici
Da, iz maribora je bila 147 dizelka neka sređena...ja sam krajnje lijevi na slici...svi ko medvjedi a ja ležerno :hehe: :hehe: :hehe: Dinkec je imal načipanog Rudy-a, Zwer je imal prvi 156 đurđu 2.4 i tak.... Dejan je vozil GTV, ja 145, Big Saint je taman negdje kupil 146 možda godinu ranije...kad se sjetim toga
viđu nas, 20.03.2005
ajmo tko zna nabrojati s lijeva na desno u biti znam vecinu sjecam se tog skupa...dan prije sam podigao svoju 156 2.0JTS iz ACacek to nam je bio prvi nesluzbeni meet?
(Image removed from quote.)