0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mislim da je to normalno za njui meni na 147-ici trosi unutarnji rub, vise nego vanjski. ako ti ne trese volan onda je sve ok. to je i zbog voznje po zavojima.
Malo je OK al kad ti guma nema rame to nije normalno. Ljudi božji ak se rub jede to znači da nije dobar špur.
Pa tako i meni. Godinu dana traju gume i to je to. Mislim vozit će one još ali su već dosta pojedene. Istina malo sam ih i na grobniku razvozao ali valjda je to tako
ja sam napravio špur i kupio gume 2008 godine vec su se rubovi potrosili i to mi ide na zivce boli njih k.. sto moraju ljudi mijenjat stalno gume
Po toj logici Speeed bi imao čelave rubove. Ljudi božji kod ispravnog špura guma se ravnomjerno troši. Ne po obodu. Ak nova guma traje godina dana nekaj ne štima. Nemre štimat.bar mi tako logika nalaže.[/quotenemam sta izmisljat nemoze se 100% na alfama dobit špur meni je rekao frend koji je radio u ovlastenom servisu isuse da bi se dobio treba prosirit malo rupe za stelanje nagiba tako kaze treba pitat seba on isto zna sigurno
Ma Isus vjerovatno si u pravu ali zašto onda masu njih ima iste ili slične probleme i nakon optike. Neznam,vjerujem da se to nebi smjelo dešavat ali zašto ti majstori ne naprave kako treba? Već se ježim od tih majstora ali nemoguće da su svi u banani.
alfe 156, pogotovo sa tvojim motorom moraju malo više trošit nutarnji rub, orig ti je nagib kotača do 0.8 stupnjeva u minus
147,156,gt sve trošidu unutarnji rub prednjih guma,u nekim normalnim omjerima! Za imat sportskije ponašanje auta treba negdje platit!
Upravo sam izmjerio dubinu šara na gumama šublerom na svojoj 156, pa ako može što pomoći:vanjska strana 4,5 mmunutrašnja strana 4,3 mmnova guma je bila 7,5 mm
ćitam sve ovo i ispravite me ak griješim al ak se stave širje gume od originala i pri tome je unutarnji rub gume bliže centru auta onda je normalno da se i brže troši od gume standardne dimenzije... ak me razmete kaj oću reči..