0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Pozdrav ekipa, pošto sam naprijed stavio sve nove vilice, otišao sam na špur jer mi je volan malo izvan centra. No, u Vulkalu kažu da je prednji ovjes ravan u mm odnosno ° no stražnji ne mogu podesiti jer kažu koliko vide prva ugradnja je gore još uvijek i da je zapeklo. I to je to, nisam dalje dobio nikakav savjet osim da oni to ne mogu... Što sad? moram mijenjati selene (ili što još?) koji su ok (iako su šarafi zapekli) radi špura?
ja sam bio na špuru prije par dana...ista priča na zadnjem ovjesu..sve je još 1. ugradnja i zapekli su šarafi i rekao mi je čovjek da odem u servis da to srede jer on nije htio prčkat da nešto ne pukneKod Seba su samo našpricali šarafe, malo čekičem i sve su odvrnuli bez rezanja šarafaa s obzirom da nema lufta nigdje nisam ni mijenjao ništa, samo sam se vratio na špur drugi dan i sve su mi poštelali..Autolab u Radničkoj preporučam za špur
Hm, problem je što mi je Seb daleko za to a nikom drugom ne vjerujem a oni i koji jesu ok bili su naplacivali sitnice kao da je Maybach servis a ne Fiat.
zaleti se do Seba, bilo je gotovo za 10 min i sve su fino podmazali i nazad složili
Kak, kad sam u samoboru 08-16h svaki da
prijatelju svaki pravi majstor koji radi špur bi trebao to razraditi prije nego mehaničar,samo treba imati opremu,moj ti je savjet da ni neteraš takvim majstorima,jer očito da ni nije nekakav majstor!
Bio sam kod Autolab-a neki dan al je dosta skup, prednji i zadnji špur je prek 300 kuna.Siniša crnojević mi ga je isto preporučio. Meni je komplet novi ovjes al lik kaže sve je to gnjecavo, nikakvo, to je normalno za alfu, cijeli auto za k...Stalno viđam neke subarue i mitsubishije tamo, valjda zna što priča.
Pa kaj vi radite s autima da vam se špur tak razmrda?Meni majstori po par godina samo kontroliraju i niš ne diraju.Ovaj put će se morat šarafit jer je spuštena.
Nula. Zelena zona. Tako program tvrdi da mora biti