Ukupno Glasova: 27
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bit ce to odlicno samo tribas nac majstora koji je voljan se s tim zezat inace nasa san covika koji ce mi radit spuh....bez problema se moze napravit da dimi na dvi strane a da se ne vidi ona cjev ispod branika jer ce ic blizu zadnjeg trapa...cjena ce bit oko 2 soma zavisi kakve nastavke uzmembtw traka ti se zove tessa a imas je kupit skoro svugdi...inace di su boje i lakovi
evo zaljepio napokon prednju tablicu,ljepio sam sa nekom a3m trakom kupuje se na metar,prvi put sam zadnju malo na krivo zaljepio sat vremena sam se hebo da ju skinem drzi ko blesavo (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)a onda i jedno pranje da se uvjerim da se tablica nece odljepit (Image removed from quote.)
alfica dobila novu remenicu radilice i mikro remen sad nema vise da cvili
mikroremen,probaj uzet malo sapuna(onaj stari žuti) pa ga namazat ili sa silikon sprejem da budeš siguran(ako prestane cvilit)....sad dali je remen ili španer neka ti netko strućniji kaže
kao sta kaze kolega najbolje da ga malo podmazes ako prestane cvilit onda je do njega,da ne mjenjas na blef pa kasnije opet skripi,meni se culo na pocetku kao neki cvrcak kasnije je pocelo bas cvilit i na kraju se na pola raspao remen zbog te remenice i shebalo mi i klizac.najbolje da odvezes auto nekom mehanicaru pa da ti pogleda jer i ja sam se vozio zanemario to skripanje i cviljenje na kraju ispalo sranje remenica radilice + mikro remen + klizac + ruke = 1000kn ako kome zatreba informacija
evo kolega Boris sa foruma mi rijesio lampicu airbag-a koja mi je svjetlila otkako sam kupio auto i isla mi na zivce ,prvo na kompu preko dijagnostike nije htjelo ponistit gresku al nakon sto je kolega malo prckao po konektorima uspio je ugasit lampicu I ako nekom treba dijagnostika ili nesto vezano uz to preporucujem vam kolegu Borisa. (Image removed from quote.)
sta je sa gorivom :
trebaju ti konusni šarafi za te felge ako su 5x100 jer ti je na alfi 5x98...a na ovom kompu nemam PS pa ti ja nažalost nemogu složit te felge na auto...
ne stavljat tu felgu,neznam dal si ih vidio u zivo al felga ne stoji ni na jednom autu na kojem sam vidio
momo corse su najružnije felge ikad napravljene... nemoj ih stavit!