0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa da ja budem kriva ma ovako gledaj oglase prati ne zuri i naici ce neka koja ce ti biti super...nemoj se zaletati da te neko ne prevesla i to je to...ima po istri tih 145 u dost dobrom stanju...uvijek naletim na pokoju kad zujim onuda...otvori oci i usi i nac ce s neku...ne znam vezano za masine koja se pokazala bolje odi malo pitat tamo u temu da ti kazu iskustva sta bi ti bilo bolje
Opce je poznato da se Ferrari ne vozi,koko ih i a kod nas pa ni jednog ne vidim po cesti,a kamol i na Speed day-u
to je kod nas...al to je vise socioloski problem...samo malo skoknut do slovenije ili italije da vidis kako se voze to ni auto to je bolid...kad prozuji kraj tebe protrnes stvarno alfista 145 tako i treba a i nik nes mjenjat onda evo ti jos jedna vaspitna odo kuvat
Evo ako se hočeš baš šminkat i vozit u super 145ici, a već je dosta dobro sređena, bez obzira kaj se mnogima ne sviđaju ove felgice, ako te ne brine policija i prejaki auto, a imaš malo soli u glavi te nečeš ludovat po cesti, ja bi je uzel bez premišljanjahttp://www.auti.hr/automobili/showAdvert478886.html
mislim da je negdje oko 4000€
dobra je, samo kolika je cijena? 4 soma eura? mozda kasnije cu ga nazvati !samo je opet 150 ks, mozda i vise svida mi se one satove sta ima umijesto one rupe za zrak
za 2500eura je prodaje tip
ma da? kupit cu je onda, morat cu nazvati lika
odakle je ovaj lik :
ko ce do tamo ? jedino do pola puta
pa ako kupuješ auto neče ti čovjek doć ispred kuće... ovo do pola puta mi je malo smiješno
uzmi ti lijepo boxera nekog za kojeg imas dijelove i na kiosku...
ja cu mu prodat svoju kad polozi
oces sigurno, ali kad ti popravis to uzet cu ti je odmah do 4 mijesec ko ce cekati
33 1.5 masina sa jednim duplim karbom...nije savrsen auto, ali pali vozi (za sad)...treba par dijelova nabavit i stavit...frend je rekao da ce ju stavit u burzu za 2000kn, ne znam dal je odustao...slijedeci mjesec istice rega (1.3 u papirima)