koja tema
...dakle iako si mlad ja ti moram rec sad ovo SLUSAJ SAVJETE ALI MISLI SVOJOM GLAVOM...covjece ja kad sam kupovala prvi auto sa svojim novcima nisam pitala nikog sto cu...tad sam kupila sto si mogu priustit a ne sto sam sanjala...kad mi je tata kupio nisam ni pitala sta ce bit glavno da vozi...tek si dosao u svjet vozaca imat ces jos auta svakakvih i po meni razmisljaj racionalno uzmi nes da ti je ok i da si ipak malo zadovoljan...ti bi odma gtv to ti je koda zmrdas megan foks i nakon toga sta onda? kad ona ode u ameriku stalno bi bio nezadovoljan :hehe: ...nauci vozit, malo vise o autima, kako se ponasat na cesti itd...onda kad sjednes u gtv znat ces cjenit i vidit ces da je to raketa...a ono sto ti je superflaj napiso isto stoji...radije 145 u sumi nego gtv u garazi...komadi vise vole sumske prostore...i ne pitaj nikog sta da kupis uzdaj se use i u svoje kljuse jer ako i zeznes neces nikog krivit nego ces znat da si sam odlucio...nadam se da su ti savjeti ekipe bar malo pomogli
a glede krsenja zakona
a evo i sreletu jedna nikad nije kasno za

a nije da oni biraju aute, nego mi samo pomagaju, tako da znam sta mi se isplati a sta mi se ne isplati uzeti

Evo informazie o Gtv....trazi 4 soma eura za nju sa zaribanom masinom

reko sam mu samo

pa onda nije niti bio bas toliko siguran dali ce je prodati, pa da mozda on bi je htijeo napraviti,mah, neka si je drzi, imat cu ja 145-icu

tako reci nije je htijeo niti prodati, evo, u sta se kladimo ako bi je ja htjeo uzeti sa svim da je u ovakvom stanju da on mi je nebi prodao? garant da mi je nebi prodao