0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pozdrav,vozim Giuliettu (2010.) sa 150tkm i ne znam da li su amortizeri ikada mijenjani jer sam ju dobio rabljenu...Nakon koliko km ili god bi trebao promjeniti amortizere?Također, kada je hladnije i vlažnije vrijeme (najčešće ujutro) npr. kada prelazim preko ležećih čujemo cviljenje koje jako iritira na takvom autu. Da li je to do amortizera ili do nećeg drugog?Zahvaljujem.
Kakvi su Starline amortizeri? Ili netko može druge preporučit a da nisu preskupi, trebam prednje za 156 2.4 JTD.
Dobio sam ponudu:- Starline = 190 kn/kom- TRW = 319 kn/kom- Kayaba = 467 kn/kom- Monroe = 469 kn/kom
A cuj, starline su Kina. Ako ne mislis imat auto dugo, uzmi. Pitanje je do kad ce trajat, pogotovo kad imaju posla s tako teskim motorom
Jesi li uz to dobio ponudu i za zadnje i za opruge ?
NisuVilice im izgledaju odlicno i pokazalo se da imaju solidan zivotni vijek Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Pozdrav,trebaju mi amortizeri za alfu 147, prednji i zadnji, dobio sam ponudu na 2k kn za komplet bilstein b4. Čuo sam kako im je kvaliteta loša, jer ih navodno proizvode u rumunjskoj. Ima netko u zadnje vrijeme iskustva s njima? Ili je ipak bolje uzeti nešto drugo, naravno bolje i jeftinije .
stnd ili neki tuning amortizer?
standardni
Trenutno ne mogu pronaći jer sam na drugom kompjuteru, a zapisana mi je lozinka za Ebay, ali evo ovako na prvu...http://www.ebay.it/itm/N-4-AMMORTIZZATORI-BILSTEIN-ALFA-ROMEO-147-NUOVI-1-9JTDM-/221809869169?hash=item33a4e60171:g:DHMAAOSwu4BVi7UV
imam jedno pitanje??danas sam mijenjao ljetne-zimske felge-gume i primijetio sam da su gore crvene opruge,radi se o 159 110/150 naravno jtdm,pa me sad zanima dali je to normalno ili je to stavljeno i šta bi to trebalo značiti??
vjerojatno je Eibach (Pro-Kit je najčešće crven) gore, ali ne mora biti da su Eibachove opruge. najbolje ti je provjerit oznake na opruzi pa ćeš točno znati o čemu se radi. standardne su opruge crne.