evo predstavicu slike alfi ,ali cu za svaku po novu temu otvoriti kao sto mi je kolega s foruma napomenuo,prvo predstavljam 1750 gtv iz 1968 godine,kupljena u Sisku 2005godine,na prvi pogled se cini dobro stanje ,ali kad su se zapoceli  radovi otkrio sam mnogo ruznih detalja i majstorisanja prijasnjih majstora,a sto se tice limarije dobro stanje uz zamjenu standardnih limarskih dijelova kao sto su rubovi prednji i zadnji,manji dijelovi poda itd.klasicno za ovaj model,a ovih modela alfi  ima  u puno gorem stanju.sa restauracijom smo stali i stanje je momentalno kao na zadnjoj slici,a razlog prestanka restauracije je kupovina druge 1750 gtv iz 1969godine   

zelio bih da napomenem da je kupljena pod ar 1300 gt junior,ali broj i kod sasije 105.44 kaze za mene bolji rezultat a to je 1750gtv 1 serija, 

,i klasicno ubacivanje detalja od 2000gtv serije,stop lampe,sicevi,instrument tabla,prednji zmigavci itd.sto pravi problem za prikupljanje dodatnih dijelova iz 1 serije 1750gtv,ove razlike ce Arman najbolje uociti