j.... ti felge više i sve, lud sam više od njih, al eto slijed događaja
1.nakon kupnje felgi sam morao nać tokara da mi napravi prstenove(mislio sam lak posao, al se ispostavilo da nije)
2. našao odlićnog tokara koji mi je od neke super duper plastike napravio prstenove, bolje nego su originalni, svaka mu čast, a i cijena je bila ok
3.čim sam dofurao auto vulkanizeru, mrak mu je pao na oči kad je vidio kako je nizak i pola sata stavljao dizalicu pod njega
4.trebalo je skinut yokohame sa felgi koje sam uzeo i stavit moje potenze gore, što je ispalo posao od 2 i pol sata, jel je vulkanizer morao pazit da ne shebe felge jel je guma malog profila
5.nakon 2 i pol sata smrzavanja, gume napokon namontirane i sve spremno za stavit felge na brava i preselit alessio f1 na punta
6.kad eto veselja, šerafi sa pomičnim konusom nejdu u rupe na felgi(jedino idu sigurnosni sa pomičnim konusom(jel je konus manji)
7. sad seli čeličane na brava, a alessio na punta, a kei-ce ostavio kod vulkanizera dok mi super-duper tokar ne napravi druge šerafe
pun mi je k... više tih felgi, jedina dobra stvar je ta što kad smo stavili ovu jednu i stegli je sa 2 šerafa, što je sjelo na auto 10x bolje nego sam očekivao i nadam se da će se zadržat duže vrijeme na bravu
no eto i neka slika
kad bi bar mogao bit ovako nizak i na 17-icama :ljut