evo sad se tek vratio, auto je kod mehaničara da vidi kaj motor zahebava, zašto nemirno radi i drži okretaje, vjerojatno je do motorića minimuma, al znat ću sve sutra.
dojmovi nakon prve vožnje su neopisivi totalno čudno nakon godine dana u puntu kao da sam sjeo u spejs šatl.
trokirao je pa ga nisam ni mogao ni želio vozit malo jače.
još sutra trebam pokupit poklopac osigurača i plastiku iznad volana koju sam zaboravio dat lakirat,treba složit muziku i dočekat plasmu..
neznam kad će bit dovršene ove dvije plastike sa otvorima ventilacije i ta klupa, al ovaj tjedan bi trebao bit regan.
.
slike su slikane mobom i već pred večer al poslužit će za prvu ruku.
ovim putem bi se htio svima "zahvalit" koji su pomogli sa voljom da ovaj projekt bude tako "brzo" gotov
i također zahvalit onima koji su stvarno pomogli, a najviše hvala mojoj ženi(ŽENO HVALA)koja je sve to trpila ovo vrijeme, djokotu koji mi je prodao tako lijep auto i složio ga da opet imam ljepši auto od njega I Mariu koji je pomogao usput za svaku sitnicu
eto slike

malo mi naprijed izgleda previsok i definitivno moram neki jednostavni lip stavit, al budem već,
btw kad je auto na casti(ne u garaži) puno bolje stoje felge i ostaju sigurno neko vrijeme gore