0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
koji auto ima serijski xenom bez leca i peraca farova :
SVI auti sa tvornicki ugradhenim xenonom imaju perace farova i automatsku nivelaciju snopa, a lece nemaju svi
Ne znam baš, to mi nekako ne drži vodu, šta je onda sa autima koji serijski imaju igrađen xenon a nemaju ni leće, ni perače farova? Smiješno mi je to sve skupa....
http://www.honda.hr/automobili/oprema-det.asp?IdModel=C518ECE2-BEF7-44D8-82AB-0932FE886B46&IdAuto=9EE36B86-B444-49CC-98C0-4A9597E22116Ima perače farova, ali nema ni leće ni zakretne farove....
tako prljave gume!nisam to očekival od tebe!he he
to sam i ja prvo primjetio na slikama :hehe: :hehe:
isto i ja :hehe: :hehe: :hehe:
Ma mali me nagovorio na neki sporedni put preko puta Zrća. Kao budemo ribe lovili kad ono na obali 10-ak morskih lavica od 70 do 77godina i prljave gume.Ali odmah sam otišao u praonu isprati auto ,pa na Zrče isprati gorčinu u očima od onih morskih lavica
...tako "mator", a na zrće ideš...
Ma mali me nagovorio na neki sporedni put preko puta Zrća.
Ajde daj...... dobro se držim još da se njegujem kao ova moja 156 nebi mi dali više od 17,5 g.Mladi morž ispire oči... :hehe:(Image removed from quote.)
isao si preko Caske ???
ma baš bolje bi ti bilo da ti i žena dođete na naš izlet
Prvi i zadnji put uglavnom....... neka ravnica čini mi se da se Blato zove :..... vidi se po gumama :cr
odlična je btw. prije tjedan dana sam te vidio kod avenue malla, ja sam išao prema gorici a ti prema gradu, vjerojatno si išao tamo sa praone ili odnekuda, alfa se blistala i bome i isticala brutalno u koloni auta
Detaljno pranje i voskanje je palo pred jeseni i zimu. Twingo će odrađivati vlažne zimske dane , a Alfa one suhe.......(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.) ...eto tako to........ Da pokucam u drvo auto je prva liga i još uvijek me jako veseli dakle punih 6 i kusur godina Sad je na 125 000km.