0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nije valjda da su prodane superleggere? Canove su naspram njih jad i bijeda...
koje su sljedece :
daj kaj oču i ja znati
Kad stižu sportske pedale ?
di su te nove felge, ajmo slike
Joooj nemoj me gume mi lutaju po EU :hehe: :hehe: Iz Engleske u Slo ,pa u Poljsku ,Finsku,Njemačku i sad su u Slo. Sljedeći tjedan u Hr i sredinom tjedna napokon na autu......I to dvije gume ,a druge dvije su u garaži :hehe: :hehe:Ovom prilikom bi se zahvalio zaslužnima za dostavu guma ,a oni će se prepoznati Jedno veliko HVALA Samo imam malu primjedbu dvije gume su nove ,a dvije imaju pređenih bar 2000km i više
dobra slika
...Mario, evo ti slika onoga o čemu smo jutros pričali, tak da znaš kaj trebaš tražiti...
Ispod 5 glavi ti nije. + posel. :hehe:Pitaj ljude ak' ti k'o šta da za taj autić pa si kupi konačno pravi bolid. O'š doć izabrat?
Imate + :hehe: :hehe:Ovako po slikama meni je puknuo feder. Ovaj dio koji ne ide na pedalu nego ovaj drugi mi je ispao pod noge....Vjerovatno onda trebam samo feder. Vožnja je normalna i bez toga sam možda malo drugačiji osjećaj na kuplungu.Idem u servis u srijedu tak i tak ,pa neka to tamo slože. Valjda mogu napraviti tako 100-tinjak km. I nadam se da taj feder ne košta 300kn :rolll:Hvala Mareo....
ja sam platil taj cijeli dio 150 kn tak da
Sa balkona izgleda odlično Još kad staviš neke bolje slike, izbliza A da so dođeš pokazati uživo u nedjelju na susret ovdje blizu mene : :
Meni je majstor stavio samo feder i to ovak besplatno :rolll:Još su danas Stronflex seleni crveni uprešani na donje vilice i stavljen Sprintfilter. Meštar je i kaže da je ipak pobornik originalnih selena Dobio sam pohvale za stanje auta od majstora inače velikog alfiste. Uz to sam dobio i mali račun
jel bilo kakvih problema sa centralnim selenom donje vilice, koji je ipak drukciji nego orginal (iz dva komada je i kolko sam gledal jedna strana sigurno nemre sjest do kraja jer je vilica kosa na tom dijelu)