0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bilstein je vrhunska stvar...imao ih je DInkec na staroj 156ici još davnodi si ih uzeo i koja lova?ja planiram nešto slično kad dođe vrijeme za zamjenu amortizera, a možda i prijestavio bi ili bilstein ili KW gewinde
Kupio sam ih u AH. Dinkec nije mi poznato :
nije on već dugo na ovom forumu..sad je na CSC forumu...kolko dođe taj bilstein set?
sa bilsteinom nemožeš fulat
...a nisam ni tebe zaboravio za onaj traženi/obećani đir!
Dinkec je imal B12
Rosso, kad ga zagevindaš, obavezno se javi da opet razmijenimo ključeve.
...a bumo i neki photosession složili, kad se proljepša vrijeme...
papku ocu ju dir, da vidim kak idu ti moderni traktori
Nemoj postal budeš poljoprivrednik
Dobro Fabrizio ko će platiti sav tal Dizel
I ko bi rekao da su na Mareovom autu GTA 16cola :
Mareo je mene tražio đir u 33. Ja ću vama samo čuvati crvene ljepotice s crnim šlapama dok se vi vozite u boxerici...
... malke si ga zabrljao ...kaj, nisi bio u školi kad se to učilo?...
Neznam svi nekako kažu da tamne felge ostavljaju dojam da su manje, a meni se baš i ne čini tako. I ko bi rekao da su na Mareovom autu GTA 16cola : (Image removed from quote.)
felge su do testisa, samo su ti kocnice nekak majusne
a to ovisi do dizajna felge.... jesu krakovi skroz do ruba ili se uvijaju prije unutra.... i jel izbačena više van ili unutra.... ja sam si kombiniral cijelo vrijeme uzet ultraleggere black i onda kad sam vidio kak izgledaju mareove definitivno sam se odlučil
Evo, gwrg i meni je bolji gta look......(Image removed from quote.).....ima li jš kakvih želja :
nekak su mi poznati
Tko? Ja? :wz kada ces ih imati na alfi?
Kad ispunim uvjete tj. novčanik. Hebote ugradnja farova skoro ko redoviti servis sa materijalom