0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
vise nista ne diraj, sad je bomba
zanimljivo auto, sviđa mi se, samo mi svjetla nisu po ukus, bolji mi je gta look, ali sveukupno, lipo je
su tvoji farovi :
Je moji su farovi Role 156 ne ložim se bar zasad na te bixenon mada super to zgleda. Nekako mi izgleda da s tim ima puno posla i nije prejeftino.
Tek sada sam ti vidio galerju. dobra ti je Alfa
vjeruj da nema previse posla nek ti Mareo namontira :hehe: razlika u osvjetljenju je ogromna uopce nemas potrebe duga svijetla palit
dalo bi se sada za 1300 rijesit kad pogledas da su obicni xenoni 500-800 ovo nije puno
Roso kod tebe uvijek neki dobri noviteti montiraj to gore i niš više ne diraj
U pravu si , ali sad imam još nekih većih izdataka tak da će to sigurno čekati.Ma montirao bi ja to , ali baš se neću upuštati u nešto što neznam. A na ovom autu ništa ne prepuštam slučaju Majstori za montažu traže ovdje u ZG koliko dođu farovi skoro Kad ću ići u svoj servis u Bedekovčinu onda ću to riješiti za duplo manje novce nego u ZG
...montiram ti ja nove farove u zamjenu za stare farove...nešto bi kemijao, pa mi trebaju...
...kemijat ću po svojim farovima, pa da imam adekvatnu zamjenu...ako ništa ne pođe po zlu, vratim ti ih kad završim kemiju...
Uplaćen podešavajući ovjes napokon Slijedi vrijeme iščekivanja i razmišljanja kakva će to promjena biti......
kaj si uzeo??
Bilstein B14 pss . Neznam nikoga ko je imao te gewinde , pa baš i neznam što me čeka. :rolll:.......