odlična je
bit će još i bolje sa GTA look farovima
samo mi ovaj spojlerič nikako ne sjeda...možda da ima još po 1cm sa svake strane
:
e da...i 1.9 JTD obavezno skinit, ne zbog srama, nego zbog izgleda
Fali fakat po cm sa svake strane, ali vidio sam na nekim autima orginale pa fali i više cm do ruba. Ja bi volio da je do ruba

. A 19.JTD moram skinuti jer svi vide kao neka sportska Alfa ,pa će ju oni oderati od semafora do semafora. Još kad vide 19. JTD onda se povesele kao oni će to lako riješiti.I tako ja nemogu odoliti optimistima sa nekim passatima,bmw-ima itd ima ih dosta. Vjerujem da skinem znak 19. JTD da nebi bilo toliko puno kandidata tj. optimista. Nije da čekam nekog da se trkam, ali recimo jučer kockica bmw cupe318i zadnji model, školjke dvije unutra ,na zadnjoj šajbi SM chip tuning vidm iza ispuh nešto slagan na samo zadnji lonac, spušten . I da iza nema siceve dakle kao neki farer. Ja došao pored njega na semafor ,a on ga turira i turira i nevidi iza moj 19 jtd. Prvi race ostavim ga dobro nama šanse. Stajemo na sljedećem semaforu on otvara prozor i govori kaj ko fol 19 jtd. Sad ja njemu kažem to je 24 JTD chip. Kaže on pa vidim ja da 19 nemože tako ići. Pao mu je kamen sa srca kaj nije popušio od 19 dok ne naleti na još koju

Još jednom je probao ,ali igra mačke i miša.