0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jel ventilator kod kilera il onaj u kabini? Meni je ovaj u kabini prdnuo izgleda, dan-dva mi je prekidao i sad je skroz krepao...
Od kilera ;najbolje bi bilo da je termoprekidač :rolll:
Pa vjerojatno i je termošalter, ništ strašno
Nabavi GTA branike
Super svijetli.... Ne da mi se dirat original xenone, ali rado bih i ja ovakvo svjetlo :hehe: :rolll:
Neznam rađe bi neki decentni lip ,ali nisam još nešto našao što bi mi se svidjelo.....I GTA je GTA ,a ovo je Da silva koju pokušavam srediti po svojim nekakvim nazovi razmišljanjima kako bi to trebalo izgledati. Nekome se sviđa nekome ne,ali vidim da više bulje ljudi u nju nego u 10 puta skuplje aute. Sad dali se zgražaju ili im se sviđa neznam (ma ipak mislim da znam )
Imam ja prednji lip od Seat Cupre, to cu si ja staviti na svom Roveru, probaj ti vidjeti dali bi ti pasalo, taj lip sta imam ja na 90% auta pase.
bil si u vest gejtu i nebi se javil za kavu..ili ti ga pivicu?
Već probano Ja bi nešto kao što Klaudijo ima . One crne dole neznam kako bi to nazvao . Obrve branika
Organiziraj neki mitić i evo ga.
Ma neznam koliko je super ,ali znam nakon standardnih svjetala na 156 ovo je blizu čuda.
Organiziraj neki mitić i evo ga. Danas sam u ženinim rukama i skoro ću se odlogirati
Branimir ti je radio xenone?jesi zadovoljan? kolko love (može i na pp)super izgleda.....otkadimaš nosač tablice? nisi prije imao tablice zakeljene na branike?gume isto odlično izgledaju..to je bila kupnja godine
i ti sine brute zute maglenke
Znači leće su tu, kada si radio??? Koliko sada drugačije izgleda... Strava...
Brut na to misli već 5 godina ,ali nigdje nisam uspjevao naći tu foliju i eto napokon......(sad hoće li to zaživiti ili ne vidjet ćemo)
ak ti je ostalo kaj folije, platim ti kremsnitu
uvjek mi se svidalo kod tvog auta sto nikad nisi radio kic i ciganiju....bio bi dobar stilist... imas feeling za - taman !