05-06-2026, 08:35:04

Autor Tema: PLIN u GTV  (Posjeta: 3921 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

bolcic

• Gost
  • Trade Count: (0)
PLIN u GTV
« u: 21-06-2009, 22:47:57 »
Pozdrav ekipa

Zanima me dali imate iskustva s plinom u GTV?

Gledao sam po oglasnicima i prodaju se neke s tom kombinacijom. Koliko god sam uspio pretraziti forum nigdje nisam nasao neke slike od plinske boce u bunkeru. Najvise me interesira koliko ostane mjesta sa kolikom bocom, odnosno koje su uopce tu mogucnosti.

Slike bi mi najvise pomogle.

Puno hvala :mah:

Offline mikela

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • - fiat 500 abarth- alfa giulietta 2.0jtdm
    • dugopolje-hvar-split
Odg: PLIN u GTV
« Odgovori #1 u: 21-06-2009, 23:01:54 »
ja sam na 156-ici imao plin malu bocu u rez kotaču nekih 45 litara dovoljno do 350 km  nikad problem sa plinom jedino me malo smetala mala tromost na plinu minimalan gubitak ali se osjeti zato imaš dugme i u svakom trenu prebaciš na benzu ! veliki plus je šta je ekonomičnija vožnja alfini benzinci su potrošači!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:
jopet će bit alfa pa di puklo da puklo

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #2 u: 22-06-2009, 11:18:11 »
je samo što su bunker od gtv i 156-ice nebo i zemlja, rezervni kotač u gtv stoji u bunkeru i to okrenut okomito a ne polegnut i nije ispod tapicirunga nego baš u bunkeru, znači rezervni kotač van i onda boca unutra, ovisi koliku bocu bi stavljao ali mjesta ti ostaje više manje za dvoje natikača jednu manju vrečicu kad ideš sa placa u kojoj imaš max 1kg nekog povrća....  :craz  uglavnom ima ti član  "g" plin u gtv ako se ne varam tako da se možeš i njemu obratiti sa pitanjima u vezi plina  :ok:   ali dovoljno je reći da u bunker od gtv koji nema bocu plina unutra i bez rezervnog kotača nemožeš zagurati gajbu pive unutra... tako da što se tiče gtv ako želiš bunker nečeš stavljat bocu plina i izbacit češ rezervni kotač i onda češ imat tih par litara bunkera a sa plinom 0 bodova  :ok:

ps. mogu ti slikati bunker gtv bez plina i rez kotača samo da vidiš tek tolko da ima jaaako malo mjesta....  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Rivi

• Sa stažom
  • Alfa Romeo GTV 2.0TB / Yamaha Fazer 1000
    • Split
« Odgovori #3 u: 22-06-2009, 15:30:58 »
je samo što su bunker od gtv i 156-ice nebo i zemlja, rezervni kotač u gtv stoji u bunkeru i to okrenut okomito a ne polegnut i nije ispod tapicirunga nego baš u bunkeru, znači rezervni kotač van i onda boca unutra, ovisi koliku bocu bi stavljao ali mjesta ti ostaje više manje za dvoje natikača jednu manju vrečicu kad ideš sa placa u kojoj imaš max 1kg nekog povrća....  :craz  uglavnom ima ti član  "g" plin u gtv ako se ne varam tako da se možeš i njemu obratiti sa pitanjima u vezi plina  :ok:   ali dovoljno je reći da u bunker od gtv koji nema bocu plina unutra i bez rezervnog kotača nemožeš zagurati gajbu pive unutra... tako da što se tiče gtv ako želiš bunker nečeš stavljat bocu plina i izbacit češ rezervni kotač i onda češ imat tih par litara bunkera a sa plinom 0 bodova  :ok:

ps. mogu ti slikati bunker gtv bez plina i rez kotača samo da vidiš tek tolko da ima jaaako malo mjesta....  :ok:

Još si mu ti dobro i rekao. Straga u GTV mogu stat ravno dvije krafne i to ako poližeš šećer s njih, inače nema šanse. :hehe:
Potpis :)

bolcic

• Gost
« Odgovori #4 u: 23-06-2009, 17:08:30 »
Evo ga ipak sam nasao, malo trazilica i ja nismo bili na istoj valnoj duljini  :sad:

Ma nije istina o kolicini krafni. Na slici se lijepo vidi da stane kofer, ruksak, laptop torba i jos ima mjesta za krafen da ih ni J. Houdek ne bi mogao pojest  :bat

http://www.alfisti.hr/forum/index.php/topic,771.20.html

Uglanom ja zadovoljan  :sport:

Hvala za pomoc  :mahm

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #5 u: 23-06-2009, 17:12:22 »
pa to sam i rekao da član  "g" ima plin unutra... ali uzmi u obzir da je to jako mala boca plina i opet je ovisno koji je motor u toj gtv što ti gledaš... sve to ima svoje, ako češ uzet tb ili 3.0 onda ti ta mala boca neče baš puno značiti jer češ non stop morat točit unutra, ako je ts onda možeš stavit i tu manju bocu, ali opet je stvar u tome da se gtv TB ili 3.0 ne kupuje sa kalkulacijama, kao nijedan šestak  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline g

• Sa stažom
  • 147 SS
    • Zagreb
« Odgovori #6 u: 28-06-2009, 22:41:03 »
da da.. moja je jako mala... 40l... što ova popije ko od šale...  a 3.0 još lakše...

prijatelj s Krka je imao 60 l... malo je kompliciranija montaža, i još manji gepek (doduše njemu su nekak visoko montirali bocu, mislim da je moglo biti bolje smještena)

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #7 u: 29-06-2009, 00:05:14 »
boce od 60 ili 80L nisam siguran ali znam da zauzmu cijeli gepek i da izgleda da su dosta visoko pozicionirane tako da doslovno stanu skoro pa samo dva para cipela...  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline Rivi

• Sa stažom
  • Alfa Romeo GTV 2.0TB / Yamaha Fazer 1000
    • Split
« Odgovori #8 u: 29-06-2009, 07:22:47 »
boce od 60 ili 80L nisam siguran ali znam da zauzmu cijeli gepek i da izgleda da su dosta visoko pozicionirane tako da doslovno stanu skoro pa samo dva para cipela...  :ok:

Znači bio sam u pravu (krafne i to...).  :hehe: :hehe:
Potpis :)

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #9 u: 29-06-2009, 08:33:54 »
za te veče boce da  :da:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Offline g

• Sa stažom
  • 147 SS
    • Zagreb
« Odgovori #10 u: 29-06-2009, 23:09:19 »
da da.. a uz manju bocu ti stane još i kifla uz krafnu..  a jogurt staviš na zadnji sic....
užas kako fali mjesta u tom autu....   :rol:

al ga je zato fora vozit...   :drive:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #11 u: 29-06-2009, 23:10:37 »
da ga uz sve to nije fora vozit taj bi auto bio doslovno neuporabljiv tj. niškoristi  :hehe:   :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

bolcic

• Gost
« Odgovori #12 u: 30-06-2009, 11:45:12 »
Ma iskreno najradje bi isla 1.8 ali njih nema toliko na trzistu :sad: tako da ce 2.0 TS bit najizglednija. istina da su 6ice prekrasne, ali nazalost nekako nismo u pravoj drzavi za tako nesto i ovo je na rubu znanosti  :rolll:

Inace sad imam u 156 80l bocu i znam koliko je nezgodna.

jos jednom hvala za pomoc  :ok:

Offline g

• Sa stažom
  • 147 SS
    • Zagreb
« Odgovori #13 u: 30-06-2009, 14:53:21 »
2.0 a bome i 1.8 su preslabi motori za taj auto...  auto je pre težak i jednostavno je konstruiran za jače motore...

ak ti se ne žuri jako s kupnjom ja ću u 1. ili 2. mj. 2010. prodavati svoju... 
autic je u mrak stanju nedavno je na servisu na 100.000 sve živo zamjenjeno (remenje kuplung vilice svječice itd uglavnom preko 2.500 eur)...
Jedina mana mu je potrošnja ulja (cca 1L/2000km), al to mi serviser neće radit jer ne troši više od propisanog maximuma (1L/1000km) pa kaže da kad ju otvori neće vidjeti zbog čega curi, nego može jedino nasumice mjenjati djelove (karike, gumice ventila i sl.), što nije baš najjeftinije a ne može garantirati da je to uzrok potrošnji.