0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kako smo se istrošili, moramo skupit nešto za otić na b.r. i s. pa se bavimo i ovim biznisom - priloge prihvaćamo :Uploaded with ImageShack.us
onda smo odlučili sve rastavit............Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usa vid nam mirka sto je sretan cim opet drzi volan u ruci :hehe:a ostavit samo.........Uploaded with ImageShack.us
pa smo pripremili...............Uploaded with ImageShack.uspa smo zavarili...................Uploaded with ImageShack.uspa smo piturali (hamerite)..............Uploaded with ImageShack.us
mirkec moj i meštri moji vrlo pohvalno od vas da ste se uvatili radit ovo povijesno auto.doći ću ija da vam malo pomognem.znam i ja nekog vraga.svaka čast jemate muda veća od ove budale šta piše .samo naprid znam kako ti je druže moj .nema pridaje alfa je đava zato i ima zmiju na znaku reka bi moj prika bmwist :hehe: .NIMA PRIDAJE.
dašta dakuće oštar san ka kozija pišaka .Moji Naši stari drugovi .u boj mirkec
Odličan omjer postova je u ovoj temi na 5 kvalitetnih 25 šljama
jel sam ja možda prozvan 1ako jesam evo odgovora odma. ovo je tema moga druga velikog pa ne bih dalje replicirao.skužajte na smetnji
bager otiša STOP offtopic poželjan STOPevo i večeras se radilo, posli idu slike, iden sad pod tuš. sutra je na redu šprickit Aki strujo naša san onu glavnu žicu od ventilatora, sve je vanka samo tvoj magični dodir se čeka.
je mačak .ža mi je šta nisan od početka ,a sve znamo.neka nam bude najljepša u svitu.
pokaza sam mu krampettu