Ti si samo ljubomoran i isfrustriran.Sto je lose u tome da imas love i da platis da ti netko nesto napravi ako ti ne znas ili nemas gdje?
Moja prica nije suplja i nije sa visine jer ja zelim pomoci.Ti si jedan obicni amater koji lose kopira ljude sa razno raznih foruma misleci da lokalni tokar moze napraviti sve i da su svi osim tebe glupi jer ti ces napraviti bolje za nista kuna.Naravno bez ikakve tehnologije osim cimenta isprid kuce.Ma daaaj sve sto si taka si usra.
Ti to tvrdis jer si ljubomoran i isfrustriran i uostalom odakle ti takva ideja?Znaci oni bogatuni sto imaju oldtimere Ferarije i ostale skupe masine su u kurcu jer oni to sami ne sarafaju doma ispred kuce na cimentu i zbog toga nece uzivati u tome.Tebi stvarno triba psihijatar.Ja ti zato nisam kriv niti sam se ikad visoko prema ikome drzao i ne mislim ako imam koju kunu vise u dzepu da sam iznad svih.
Ja san jos nize od amatera,to niko ne dovodi u pitanje :hehe: :hehe: :hehe:
Sta se tice dijelova konstruiranih od strane mene ima ih na Tominoj,Grdijevoj,Muvinoj,Mikinoj,Mirkovoj,Zekanovoj,Balinjerinoj,Bracinoj...............manje vise na svim transaxlima koji se voze kak spada
Ostalo necu komentirat,sam si sve reka