0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hajde više priznaj da plačeš za 33-ojkom
kakvo odustajanje :rolll:po tome ja sam trebao odustat još prošle jeseni :rolll:racing kopće instalirat na vezni lim i kroz haubu ... trošak cca 120kna
pleh šaraf mi je bija zadnji na pameti, dok sam se trudija održat pravac i stat na sred brze ceste jer je hauba ostala u šoferšajbi mislim da odustajem od ovog auta
To sta ti pricas nema veze sa zivotom,zvuci lipo nekom ko nema pojma o transaxlu
Coce nemoj se idit.kad ces do Splita na kafe jeli stiga ti susid kapo,ako je pozdravi ga
Ja vozim transaxle vec 10 godina i znam ga jako dobro.
Uf...dobro si proša s tom haubom u glavu Zavari je ako triba mater joj limenu. Ostavi samo rupu za ulivat ulje, ionako kod tog motora ne tribaš otvarat haubu
netriba kad se sama otvara : :
i tako odlučija ja sa krampetom na otpad, kad su vidili auto odgovor je bija ' ne može i mi imamo nekakav ugled' nije bilo druge nego natrag u garažu...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Ja vozim transaxle vec 10 godina i znam ga jako dobro.Vec sam ti rekao jednom,ne obracaj mi se.
uzi svatko pronalazi svoj gust, nekom nije gust srafit il da onom ko zna, netko bez tog ne moze...ljepota je u razlicitostima
Znas da sam emotivac i svadljivac
ko i ja svadjam se sa svojim autima :hehe: :hehe: :hehe:
evo Miri odlične vježbe za 75icu kad tad