Moras imati ispravan pojacivac kocnica sto dodje odma kraj glavnog kocionog pa da vidis kako koci.Samo radi infa taj pojacivac kosta negdi oko 1000 kuna,a nema ga se sto viditi.Meni su na crnoj Americi radi njega zadnja kola prva kocila pa sam ima efekt rucne kocnice sto je zajebano pogotovo na mokrom jer te izvrne dok si reka keks.Moj savjet ti je podji na valjke za kocnice na tehnicki pregled da ti vide kojom snagom koce prednja,a kojom snagom zadnja kola i odma ces znati dali ti treba drugi pojacivac kocnica ili ne.Neki su stavljali polovni pojacivac pa im se dobro pokazalo.Ovisi koliko imas srece.Takodjer ako ti na naglom kocenju desno kolo koci prije svih ostalih tj. blokira to ti je pokazatelj da triba minjati pojacivac kocnica.
Pojacivac mozemo nazvati i distributor jer sa glavnog kocionog cilindra zeljezna crijeva idu do njega,a on je na 10 centimetara od glavnog kocionog.Tek sa distributora ili ti pojacivaca ili ti korektora zeljezna criva putuju dalje prema prednjim i zadnjim kolima.
Nemojte se zafrkavati pojacivac je jako bitna stvar.
Za sve testove pravac na tehnicki na valjke.
Evo slika.