zadnja brava je i mene zajebavala ali uz malo mrdanja se da otvorit( kljuc je onaj od vrata). motor je koliko toliko u poziciji, jer sam rašlicao nosac i pustio motor da dodje u svoj polozaj. ipak malo tresucka na 1500 okretaja ali nista strasno. tesko je pogodit polozaj nosaca ako nemas motor i kad spajas prednji kraj od dizela. uz to limar je fulao i nagib nosaca jer kad pogledas, limovi od gumenog nosaca nisu paralelni, pa je malo napregnut.
morate dat granu povarit jer taj koji je vario nezna varit gus, cim sam pritegnuo vijak puklo je uho. morate rjesit i nosac altenratora jer stoji obrnuto a navoj u vodenoj pumpi koji drzi taj nosac je pojeden. plus neda se skinut remenica pumpe vode koja smeta da se skine nosac. remenica pumpe baca napred nazad pa nisam nista dirao jer bi se moglo desit da auto ostane nepokretan. ostalo je na popisu.
za getribu cemo vidit, meni je zao sta nije moglo bolje ispast ali nemogu od dreka napravit pitu jbg. brzine se saltaju fino koliko sam skuzio ali lezaj u spojnickoj je rekao baj baj. to treba bit bas od te giuliette jer su neke kratke brzine a onda mora ic i medjuploca od giulette i lezej piramidnog, a on ima lufta i bla bla jedno veze drugo, uglavnom takva geriba je promasaj ako se ne koriste novi dijelovi i naravno odgovorajuci bas od tog modela. po meni najidealnije slozit dobru 1.6 getribu od 75ice i mirna bosna.
jel bar ide i koci kako spada?