Vidim nova cijena 4000e. To se vec isplati uzeti. Kao da je bila 6000e ako se na varam!?
To je onda bilo malo too much da je neznam kako odrzavana i da je bilo sta stavljano na nju.
Btw nemozes znat ni na jednom autu koliko ima KM.
Znam ekipu koja mjesecno radi po 20.000km i prije svakog tehnickog skida po 12.000tkm. ja ga pitam zasto, a on pa kome cu ga prodati jednog dana.
Pa nije problem prodat, sve se proda za odgovarajucu cijenu, ali je problem sto ta ekipa oce oprodat po trzisnoj cijeni, a ne ispod nje, pa eto zato i skidaju...

...
Do prije godinu i pol sam imao takav posao, da sam sa osobnim autom radio po 100km dnevno, a imao sam i sluzbeni, pa racunaj koliko je to u godinu dana, pa mi svejedno nije palo na pamet skidati kilometre, ima koliko ima, oces kupit, neces, ajmo dalje, ima u oglasu drugih sa “manje”...
Naravno da ne mozes znat za niti jedan koliko ima...
Ja za svoj auto mogu odgovarati i biti siguran samo za kilometre koje sam ja napravio, makar znam kompletnu povijest auta...
Konkretno ovaj kolegin auto, bez obzira na kilometre po meni itekako vredi ove novce, jer u dijelovima vredi najmanje toliko, a sa druge strane, da nije odrzavan, sa tim kilometrima vac davno nebi vozio, makar sve je skupo kada se kupuje i sve je malo kada se prodaje...

...
Sad kome puno kome malo, ne volim ni ja na satu vidjeti skoro 300 iljada, ali ima ih svaka druga, sam kaj pise duplo manje i svi se mi tjesimo, makar podsvjesno znaju svi da su kupili drek, pa rade pitu i sve je skupo jer su na naplatu dosle stvari koje nebi trebale, pa je sve to drek jer se kvari...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk