Pozdrav svima!
Znači, trenutno radim u Njemačkoj, do 4.tog mjeseca, i tada kad se vratim želim kupiti Alfu 147.
Dao bih max 5500 eura, s time da mora biti redizajn dizel, te je jos jedan plus da je bijela iznutra

, ali ajde ne mora biti.
Gledam po oglasnicima, ima tu svega i svacega, recimo neka ocuvana se prodaje za 6 tisuca, dok se neka takoder ocuvana prodaje za 4 tisuce, pa moguce da sve i nije bajno kako pise u opisu oglasa, iako ne znam zasto to ne napisu u opisu oglasa da covjek ne mora bezveze dolazit gledat sta ne valja s autom, ali eto, Hrvatska.
U obzir dolazi i uvoz iz Njemacke, no ne znam koliko se to isplati, iako koliko vidim tu za puno manje para ima ocuvanih(vecina je bolje ocuvana u usporedbi s nasima) i s ne tako puno kilometara, ali ne znam koliko bi to sve na kraju izaslo. A i auto bi se trebalo pregledati pretpostavljam jer ima i ovdje prevaranata, ne znam ima li kakvih ljudi koji se plate da ga pregledaju za nedostatke kvarove.
Kao sto vidite nemam pojma sta cu, tako da svi savjeti i misljenja su dobrodosli!