baš razmišljam o lakiranju retrovizora ove informacije će mi sasvim dobro doći...

...eto, dok chekam ugradnju pragova, projekt "mareo look"

)) ide dalje...

...u ovakvom stanju je nosach retrovizora

, stoga je popravak bio neophodan...

...a samim time i farbanje retrovizora u boju auta... :color:
...za demontazhu retrovizora sa auta, potrebno je slijedeche:
...skinuti unutranju pvc oblogu koja pokriva vijke shto drzhe nosach retrovizora, te ishtekati konektor...oblogu prichvrshchuju dvije kopche...

...odsharafiti vijke...

...odsharafiti tri vijka shto drzhe retrovizor na nosachu (pogledajte kako je nosach od ispod oksidirao :rolll:)...

...shmirglanje, odmashchivanje...

...sad mi tu fali fotka pofarbanog nosacha, uglavnom dobro je ispalo...

...ali zato retrovizor, grrrrrrrrr...

...naime kaj se desilo, u subotu sam ishao u isti duchan boja i lakova gdje su mi je lik slagao boju za pragove (koju je btw. pogodio savrsheno) i naravno on je bio zauzet i neki klinjo ide meni slagat boju, josh pita ovog starijeg, koju je boju slagao dan-dva ranije, ovaj viche acryl rosso 130...i ja budala neidem provjeravati kaj je ovaj slozhio, nego direkt na punjenje u spray i doma na farbanje...i napravim savrshenu pripremu za farbanje (sa finim P-180 shmirglom, benzinom, plastik primerom) i pofarbam, kad ono 5 nijansa svijetlija crvena...

...sutra mu nosim taj retrovizor nabit u "medjunozhje"...

...najgore, kaj moram sad ponovo strugat tu boju na oba retrovizora, pa ponovo farbat, auto stoji raskopan i tak...