0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...btw. felga mijenja svjetlinu, ovisno iz kojeg kuta se gleda i ovisno o vremenu...fotka to nemože dočarati, pogotovo ne idiot......ali su se odlično uklopile sa bočnim i krovnim karbonom...
...kaj fakat? što je krivo izrezano?... :...btw. fotke su loše, preveliko sunce je pičilo...budem doletio jedan dan u poznatu Varaždinsku garažu, pa da to poslikamo kak se spada (svoju ženu uloviti je nemoguća misija )...
Baš sam to htio napisat, meni ovo super izgleda, zato i ja razmišljam o crnim felgama... :rolll:
prag ti je druge boje od auta
mrtvačka kola
Ma velim ti da je savršeno, tražili greške ali nismo našli Navrati dok još garaža nije propala :hehe: Ona gdje sam slikao Damirovu i još neke je propala :rolll: Ali ona gdje sam Sinišinu slikao je još i bolja
...ma neki dan smo bili u garaži nekog trgovačkog centra i izletavamo iz lifta, a alfa u daljini drito pod nekim reflektorom na stropu...bokte, kako se zasjajila ova crvena boja (uz felge brutala), da sam skoro izmasturbirao na licu mjesta (i žena i ja )...naravno, Olympus je bio u njezinoj 147ici...
crvena boja na celjustima je demode vec nekoliko sezona
zato ih Škoda farba u zeleno :hehe:
Jesi rijesi visinu prednjeg dijela, jeli "legao" na istu visinu kao i zadnji :
uffff i jos samo kvaku u carbon
... i koliko mi treba folije za zadnje kvake i nosače retrovizora : : ... a i jednu stranu (onu koju si sam ljepio ) treba ponovo napraviti BTW vidim da si se sada ispraksirao što znači da se nečeš na mojoj učiti
...jesam, shebani amortizer je podigao prednji kraj...nakon izmjene se poravnalo (iako bi trebao pod zadnje opruge staviti one gumene podloge, da još mrvicu povisi zadnji kraj)...
Jel nemas problema sa zatamljenim prednjim staklima s murjom :inace
meni je i dalje ovo No.1 156-ica na forumu i okolici