0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Pretpostavljam da ovo nije origigi folija kad ti se tako ofucala :
...kada sam lakirao auto, ona original folija je bila bljedolika, pa sam se odlučio za novu...kad su mi u ACu rekli da košta 800kn (samo folija), otišao sam u Bauhaus i kupio vulgaris crnu mat samoljepivu tapetu...bilo je dobro godinu dana, ali je sunce pokazalo svoje zube...
...nosač retrovizora je opet oksidirao (iako sam ga već 2x lakirao :rolll:), tako da ću ih oba obložiti folijom...
pederluk
Hm, jesi lupio neki dobar anitkorozivni primer prije lakiranja :Jer ako ti krene opet oksidacija onda će ti nadignuti i tu foliiju :
...jučer sam se malo igrao sa nosačem retrovizora...zbilja sam fasciniran sa ovom folijom i mogućnostima savijanja i rastezanja kad se malo zagrije sa fenom... (Image removed from quote.)...jedino sam zeznuo, što nisam pratio smjer šare, pa se ne poklapa sa smjerom šara sa stupova...picajzla, šta ćeš...
lepo si ovo riješio Stvarno je elastična folija, kaj mislis bi se mogli poklopci retrovizora u to umotat? Tj. ovak nesto napravithttp://photo-voiture.motorlegend.com/hd/alfa-romeo-mito-gta-concept-54011.jpg
...hopa cupa, njih 4 skupa... (Image removed from quote.)
Kaj je to 18'' :
Kad si već uspio i gume montirati :
Ostaju u ovoj boji ili i njih misliš plastificirat u nekaj tamnije?