struze li 
...evo napravio sam cca 30ak kilometara i nije niti jednom zastrugalo nigdje...čak sam za probu otraga ostavio distance 10mm i ništa...jedino na trenutak strugne kad ulazim u dvorište (uzbrdica cesta na još veću uzbrdicu ulaz u dvorište), ali tamo je znalo strugnut i sa 17"...
...volan je malo teži za upravljanje (navikao sam se na 195/65R15

), treba ga čvršće držati jer voli uhvatiti neki svoj smjer (udubine na cesti, tipa kolotrazi)...
...a malo mi se čini i tromiji na gasu (opet loša navika na 15"

)...
...što se tiče felgi, ovo sam samo privremeno stavio na auto do grobnika (stare gume su na njima, nove čekaju u zasjedi :hehe:), kada ih skidam i idu na uređenje (ali samo ako bude para, jer sam trenutno dekintiran :rolll:)...nažalost neće više biti ovakve (siva unutrašnjost, polirani krakovi i rub)...naime, na 3 felge su podrapani rubovi i niti jedan majstor u Zagrebu (Kruno, Jelenić...) ih nemože popraviti i vratiti u prvobitno stanje, jer nije moguće zaštititi polirani dio od oksidacije (bez zaštite, trebao bi ih jednom tjedno ponovo polirati, a toliki pacijent ipak nisam)...nažalost samo ponovo lakiranje ili plastifikacija u jednu boju...
...Jelenić ima odličnu alternativu ovom izgledu, gdje plastificira felge sa nekom posebnom bojom vodoravno i gdje se dobije efekt da su krakovi sa čela boje aluminija (dosta slično poliranom), a bočne stranice krakova prelaze iz te boje u sve tamniju boju, pa skroz do skoro crne boje, ali postepeno prema unutra...vidio sam uzorak kod njega i stvarno fora izgleda...samo kaj je Jelenić poznato preskup...
...nekaj ću smislit...hebiga, kad sam picajzla i smeta mi svaka piknica na felgama...