...dobro, šteta što nisam slikao prag u stanju kakvog sam ga donio; puknut/zdrobljen na prednjem dijelu gdje sam davno zapeo za stepenicu (onda sam bio samo pokitao i zakamuflirao oštećenje), jedno puknuće na sredini sa donje strane koje se nije vidilo (bokte pita gdje sam to zarovao), otkinuto zadnjih 20ak cm praga (ovo iz Pule, imao sam taj komad sa sobom), na tom dijelu je otprije bilo zdrobljeno sa unutarnje strane i falilo je komad praga (posljedica jednog rinzola tu u Dubravi)...stvarno je izgledao kao da je prošao drugi svjetski rat, tako da taj popravak i vrijedi toliko (600-700kn), ali to mi se mora odmah reći (ili u toku popravka telefonski), tako da ja odlučim dali se isplati ići u daljnje radove, a ne kad posao bude gotov...no dobro, na kraju krajeva, uspio sam ih na neki način nasamariti...

...sve pukotine su zakrpane/zavarene, ove dijelove koji su falili su nadoštukali sa skrojenim komadima plastike (u bojama svim :color:) i lijepo zavarili...nisu mi zatvorili ove rupe gdje dođu poklopci za umetanje dizalice i nisu nadoštukali komad na prednjem dijelu, da mi prag bude od početka karoserije (što sam ja radio sa armatur kitom sa vlaknima, kada sam lakirao)...ali to će čika limar složiti...