0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pa složiš si ćukicu da ti u vožnji pokazuje pritisak turbine... ništa prekomplicirano
ugradis ju u rupu od sata
da i ja mislim da su rupe manje, jer kad sam ja gledo za to stavljat odma sam vidio da su ćukice dosta veče, ali mislim da se da nabaviti ili iskombinirati u veličinu identičnu satu i ostalim ćukicama u alfi
možeš ti odvojiti jednu ćukicu i stavit neku drugu jer svaka ćukica ima posebno svoj "đek" koji joj daje info
mareo.. nisam cjelu temu proso ali vidim da si nesto prckario po farovima. Naime ja bi svoje trebao ocistit iznutra pa reci kolko je komplicirano i kolko vremenski bi mi trebalo da oba fara ocistim? Na sta se treba posebno pazit mozda?
........i stavit slike tih farova iz kabine!!!!!!
...ha ovisi, meni je prvi put trebao cijeli dan za napraviti gta look, drugi put pola dana, a treći put skoro cijeli dan da stavim leće u farove...jedino na kaj trebaš paziti je da se prilikom odvajanja ne desi lom stakla/plastike...
pogotovo onu kad se vidi ZG iz KA
a dobro onda uhvatit jedan dan slobodan pa to odradit :wz
Znaći sa JTD si prešal na pravo gorivo i zwei weelera, hmm nije ti loša ta kombinacija, još kad znam kad Duke brutalno izgleda a i čuje se, uff brrrrr
...jep, 1 cilindar, 4 takta, 40+ kW, 150ak kg = za ubit se samo tako...