0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
bilo je i vrijeme da je prodajes, sad kad je u potpunosti ispravna to vise nije alfa, nije vise gust voziti : : : : : : :
...mislim da ništa od prodaje...trenutno nema ništa u ponudi što bi zadovoljilo moje kriterije za zamjenu postojećeg......a i teško se rastati od nečega u što si uložio puno vremena...
kako napreduju radovi s turbinom, je li sad motor funkcionira dobro?
Ajme konačno... Kad ide ugradnja?
Dojmovi i kritike?
Mareo status: Cipelcug
...jok, službeni Peugeot Partner ili privatni Peugeot Speedfight...
mareo, sanjao sam ti alfu... prodavao si ju, ja sam bio kupac, ali sam odustao jer se lim na svim mjestima savijao pod prstima, kao da je od plastelina aj ti provjeri tu limariju, pa da mogu spavati u miru
to ti je mareo htio uvalit kopiju a original cuva u garazi
...dojmovi: Sebov servis je pun autiju, dakle recesiji ni traga... ...kritike: ostao sam bez auta 2-3 dana... ...ostalo bude Seb (nadam se) fotodokumentirao i izvještavao o radovima...
Bio sam danas kod Seba malo smo razgledali auto i stvarno ti je dobra ova turbina što je bila gore , nije ni čudo da si imao onakav rezultat na mjerenju snage
PITANJE: Mareo,imaš kakvu sliku iz auta po noči sa upaljenim xenonima dugo i kratko? bi mogao to stavit da vidim?
...sta sad bude konacno i iso taj auto ...
...ako bude funkcioniralo kako smo zamislili, to bi trebala biti pozamašna razlika...sada će doći u pitanje kvačilo i kako bude ono izdržavalo ta opterećenja...
neželim bit crna vrana,ali imat češ 140++ ks i to tvoje kvačilo nebude podneslo! :rolll:
Odakle mu 140+ ks : : :
...a novo sa novim zamašnjakom?...koje je btw. u dolasku...