0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja nekuzim sto sada tu nije dobro
mislim da na prvoj slici fali zgrada u pozadini...
nije istina
hm... nekaj fali sigurno...
...nestala je cijela alfistichka obitelj, jedna alfa, stupovi rasvjete, SLJEME i tak josh neke sitnice...
good work vega
Ja nekuzim sto sada tu nije dobro,...auto je taman spusten,....auto je doslovce perverzija,....
straga je OK, al napred ne, ili manja felga ili dignut auto da blatobran slijedi radijus kotača.
svaka čast na fotografijama Vega, čudo su!!!!!!!sad se ja mislim, pošto nisam vidio uživo Mareovo vozilo, je li ova alfa stvarno prelijepa ili mi se to čini zato što mu draga extra fotografira
ma sta dizat,isuse ne pricaj gluposti ato izgleda prehebeno jos ga spustit malo nazad a naprid ostavit kako je
...a kaj velite na neke gewinde i tako to...
zovi mislava ODMAH ( još da staviš 2,4 20V JTDm)
alficu sam dosada uživo vidio nekoliko puta i mogu reći da se nema po njoj kaj raditi, osim sitnijih upgrejdova na makini ispod haube Boja felge vidjet je uživo neprocjenjivo, spuštena je super i nikad nemože bit jednako niska straga i sprijeda zbog same visine stražnjeg branika koji je original a ne neki čunerski koji su uglavnom do poda pa auti izgledaju ko da su prekriveni sa plahtama Mareo,Vega & Carlito, uživajte u vašim alficama te nepotrebne komentare smtrajte sasvim suvišnima i nebitnima, jer vi se vozite u svojim autima a drugi u svojima i svatko je sretan sa svojom alficom
preveć spuštena napred. Gore ti nema rupe između gume i blatobrana ali prema njušci i prema vratima rupčaga koja nije u radijusu s kotačem.
Isus ima neki fetis na razmake oko kotaca, tako je i za moju rekao :hehe: :hehe: :hehe:
Ma nemam, ja imam na radilice neg me bode u oči.Kada se poklopi radijus baltobrana i kotača je genijalno.
ma može se. jasno da govorim o spuštenom ne o serijskoj rupčagi.