0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
...nisam ni mislio, samo zamishljam... ...btw. danas sam pomaknuo tablicu prema van, puno bolje izgleda... ...ostao mi je josh spojler za zaljepiti, ali nekako mi se neda...
aj brzo ljepi spojler pa sjedni u vrt i gledaj ju danima... ....ovako...ulogirah se nakon par dana i ovu temu ostavih za kraj...nekako sam predosjecala da ce me ostaviti bez daha...zaista ne mogu opisati kako mi je srce zakucalo kad sam gledala ove fotografije...nesto ljepse ne vidjeh odavno...koliko si se samo trudio rastaviti ju i sastaviti i nek ti ne bude zao ni jedne ogrebotine i zivaca, jer vrijedilo je sveg tog...najveci dio ljudi ovdje istinski vole svoje autice, paze ih i maze...i uvijek se radujem kad netko napravi nesto lijepo na svojoj ljubimici...ali ovako fenomenalan mejk over jos ne vidjeh (moarm priznat da tako s gustom cekam da protutnji masina alfa zd-a kao sta cekah ovo tvoje cudo)...zapravo nista drasticno nisi radio na tom autu, a napravio si sve najljepse i najbolje sto si mogao, naravno po mom misljenju...ova boja je nesto fantasticno i uz ove gta look farove, to izgleda kao sa najuspjesnijih reklama ARomea...meni je ovo sada NAJLJEPSI auto ovjde
aaaali oduvjek te zelim pitati kao zena reagira na tvoje projekte
i jel ti to jedini auto u obitelji
Pozdrav Mareo, ne mogu se nadiviti tvojoj 156-ici a boja , svaka cast na trudu vidi se da je ulozeno puno ljubavi i love u taj auto :ok:samo me onako zamina podatak koliko je sve to kostalo : Svaka cas
...i nemoj mi nikakve ankete postavljati, molim te...
nisam znao da ce te zasmetati..... my bad btw, pobjedio je niko sa 8 : 7
A ako nekog zanima kako bi izgledala moja autodelta u toj boji....vec urađeno:YouTube-AD by autoworks kuwait
neeego mareo, sta kazes na jedan mali body kit........
...nakon toga bi bilo bolje da si sam presudim , jer bi mi inache zhena presudila...
negooo mareo šta kažeš na to da ti meni nju prodaš?
pod racun daje 147 i cisternu ulja...... joj oprosti, oprosti, oprosti.......nemogu si nekada pomoc, zao sam u dusi....... ja cu kupit tvoj auto, to je divan auto
zašto si prodao svoju, nebi se ti tako razbacivao uljem sad! za tebe antone 147-ica i 2 kantice ulja i sve to u posebnoj ponudi za 10499 €