0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...e da, HITNO TREBAM GARAZHU u dvorishtu...
O0A što se tiče oštećenja po laku, znaš i sam da je jedina metoda da to spriječiš, nabaviti jedno postolje koje se lagano okreće, bijelim kamenčićima napisati Alfa Romeo, staviti sve u prostoriju sa zrakom odgovarajuće temperature i vlažnosti i jednu hostesu da s vremena na vrije obriše auto. (ključeve čuvati kod sebe)U protivnom mislim da je manje loša opcija da ga oštete vremenske neprilike (ako netko ili nešto već mora... :rolll:), nego recimo nepažljiva susjeda koja se parkira s nosom naprijed i baš joj je netko potrubio i baš je zazvonio mobitel i jako joj je vruće pa te ''slučajno povukla'' po cijelom boku. Tada bi i nju i njenog muža i njenog instruktora u autoškoli. A tuču ako razbiješ možeš napraviti koktele!Da skratim... Želim ti da ti auto ostane neoštećen zauvijek!
čudo je, još kad bi mi netko rekao nešto o dampiranju, što je to? itd. izvinite ako puno pitam, ali ne znam što je
...znaci morat ces ga jos cipirati jer ti nece ici sad ovako otezan ...
Oce li vise koja friska slika cuda tog
Nemremo se više ščekati
Ajmo slike slike
kakve slike , ja se nadam da je bolid bio pokriven ,,,,da ga nije ovo danasnje zlo od vremena ni dotaklo :rolll:
...hehe, sva srecha pa mi je stari reagirao na vrijeme i pokrio auto dekom...
dodjes sutra na meet za zagorje :
vidio večeras kola u prolazu parkiran pred đonijem i mogu samo :clap2:reći