...kako uskoro planiram lakirati komplet auto, malo se raspitujem okolo o cijenama...samo lakiranje sam takorechi dogovorio, ali bez demontazhe i montazhe ...
...danas sam dobio ponudu za komplet rastavljanje i sastavljanje vanjskih dijelova, potrebnih za lakiranje komplet auta...radi se o cifri 400€

, koju nazhalost moja savjest nemozhe prihvatiti...

...brate mili, takav "tutlek" bash i nisam, da bi nekome platio tolike novce, za neshto, shto u vechini mogu sam napraviti... :rolll: ...demontirati branike, brave, retrovizore, unutarnju oblogu vrata, svijetla, zhmigavce, pvc obloge kod pragova, gumu oko vrata, ruba krova i bochnih stakala bi bez problema mogao sam poskidati i vratiti nazad...prednje i zadnje staklo, che mi slozhiti lik koji radi u Auto-staklo centru, za jeftine pare...
...muche me jedino bochna stakla, jer nisam siguran, na koji nachin idu van...josh prednja i nisu problem, jer staklo kad se spusti, udje u vrata, ali zadnja se nedaju spustiti do kraja, te trebaju van...skidao sam jednom prilikom unutarnju oblogu i koliko se sjecham, kroz unutarnje otvore se bash i nemozhe skinut...
...
dali je netko to radio ili zna kakav link sa nekim objashnjenjem, kako to izvesti...

:...
kad bi bar znao nekog od ovih u VA-DES-u koji su mi zatamnjivali shajbe, mozhda bi mi otkrili tajnu...

...p.s. ako naletim na josh neke probleme, ova tema je predvidjena za to...