0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
super izgleda na ovim 18" jesi li mozda razmislja o nekom lipu naprid...bas bi mu dobro dosa btw koju dimenziju guma imas na ovim 18"?
...razmišljao sam o lipu, ali nema nikakvog zanimljivog...sada me najviše vuče gta prednji branik, prilagođen običnim blatobranima...no, to zahtjeva doradu i zadnjeg branika (ili ne?)... ...gume su 225/40...
prednji i zadnji od gta
i GTA felge of kors....
zašto prilagođen običnim blatobranima?...jednostavno uzmeš i prednje GTA blatobrane a zadnje češ morat malo nalupat ali sve se da napravit
dali grebu po blatobranu kad ia sjede 2 odrasle osobe ?
Ne kužim ćemu filozofiranje, ostavi ovako kako je, odlično je. Stavljanje gta branika je nepotrebno kičenje, ili imaš gta ili nemašp.s. priča se po gradu da Mareo zna slagati GTA farove. Jel je to istina ili selo samo priča?
...hahah, šta će ti gta farovi, ili imaš gta ili nemaš... : : :...znam...imaš tutorial u temi "Uradi sam"...
Mene ste našli. Moram tak i onak polirat farove. To je sitnica dok branici nisu. Auto bu ti zgledal ko da je nekaj, da ide a nejde. čuning
Mene ste našli. Moram tak i onak polirat farove. To je sitnica dok branici nisu. Auto bu ti zgledal ko da je nekaj, da ide a nejde. čuningKaj se tiće tutoriala, tutorial za plesanje baleta možeš i kravi dati što ne znaći da će proplesati balet.
Branimir ti skine farove, rastavim ispolira izvana i iznutra, sve fino počisti, pofarba u GTA look i nazad sve sastavi za vrlo fer lovu...
...e da, on je vrlo pristupačan sa cijenom...ja sam rastavljao i sastavljao farove 3 puta i nisam imao više volje za tim kad sam ugrađivao morimoto, pa mi je on složio za 200kn (ako se dobro sjećam)...rastavljanje mi nije htio ništa naplatiti, pa sam onda odlučio da mi sve napravi...jedino su farovi bili demontirani, tako da skidanje i vraćanje branika nije radio...
Ja sam bio kod njega, farovi su gori nego kaj su bili prije i nije mi htio složiti GTA farove, jel je rekao da se nemože.
čudno, ja znam bar 10 ljudi s alfama kojima je slagao GTA farove, morimoto leće itd...evo moji farovi su upravo kod njega, mijenjam staklo(plastiku na jednom faru i tako....
To sam i ja čuo, preporuku sam dobio za njega, ali moje iskustvo nije tako pozitivno.
pa kaj ti je radio ako nije GTA look?
Polirao, ali su nakon 2 mjeseca apšisali gore nego kaj su bili prije.
Težak izbor za najbolju zadnju stranu.