0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ja nisam...ali ti jesi jer si bio iza mene :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:
imc1 ma pusti ti njega, kad če ijedna gt-jka držat zavoje ko gtv onda se tek mogu javiti
Ma to su ti naše interne
Ne samo GT-jka. Ja sam do sad svašta vozio, ali GTV je ka' karting. Skreće ka ona mušica pod svijećom, pod 90°, ako treba. :hehe:
ja planirao kupiti gtv 2.0 TB... i čak sam bio siguran da ću je uzet... a onda vidio cijene dijelova ovjesa...
Prekrasan ti je auto
Ako češ sve original...cijene su za ubit se... Ali postoje alternative i vrlo se jeftino može proć...
vjerujem... ostala mi je u sjećanju cijena amortizera... mislim da je bio oko 1800 kn/kom
sve je to lijepo dok ne razbiš haubu, far i tako slične stvari... onda tek počinje veselje
a ti kad si jednom nogom u italiji, lako tako
Pa kad si vozio cik-cak..
sad sam se sjetio....to sam ja zagrijavao gume u nadi da ces me prestici, pa da bacimo race, ali nisi uspio
Pravi stroj ti je ova gtv, moram da se dovučem do grobnika jednom, pa da se malo provozamo sa gtv-jkama.
prije par mjeseci sam i ja imao prilike gledati ovako lijepo rastavljen motor... a što se tiče kompresije nije to još ništa strašno.... dok ne padne do nekih 5 još je dobro, nakon toga je za mijenjanje....