Nisam neki veliki znalac, pa će ti vjerojatno netko drugi moći dati potpunije i bolje informacije, ali ono što sam ja čuo prije kupovine svoje (a i sada mislim da je točno) je :
1. Turbaka kupi samo ako si 100% siguran od koga ga kupuješ, jer ako je motor u banani, naje*** si - iako, vjerujem da ako ti to nije problem, gušt u vožnji je puno veći nego TS :-)
2. S obzirom da ćeš kupovati rabljeni, najvjerojatnije računaj odmah sa velikim servisom
3. Neka derviser dobro pogleda kompletan zadnji ovjes jer je to nešto što redovito "odlazi" to jest počne klapati, a servis može biti pozamaša (pogotovo ako mijenjaš komplet vilice a ne samo selene).
4. Općenito stanje auta :-) (stanje siceva, tapecirunga, da ne zijeva to jest da nije složena i tak....) hehehe.. znam da je opširno i nekonstruktivno, ali :-(
ako si možeš dozvoliti više novaca :-), svesrdno preporučam GTV 3.0 od kolege 1mc iz Rijeke, ja osobno da imam novaca, odmah bi ju uzeo. 3.0 je jaako teško naći, izvana se ne mogu uvoziti tako da je definitivno rijedak auto, a biti će i rijeđi. Navedena je mažena, pažena , stiskana i sve što jedna prava alfa mora biti. Ponavljam, da mogu, odmah bi ju uzeo... to je auto koji će i za 5-10 godina biti nešto posebno, a ako ju budeš prodavao, možda bude vrijedila i više nego danas (naravno, pravom kupcu).
Hehe.. nadam se da sam barem malo pomogao :-).
Sretno s kupovinom i dobrodošao u klub!!