0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
majke ti mile, šta bi tek rekao da provozaš 3.0 :hehe:
Da i ja malo podignem temu.. Alfa ide ko sotona, sretan sam s njom, samo pali, toci i vozi Jos cekam zvizdaljku.. :hehe:
nemoj je hvalit pocet ce se kuja kvarit
Prije te nece pustit na tehnickom zbog ovih usisa sa strane :
opet vi s tim dosta gluposti odgovori te mi to sta sam pitao.
da bi bio moj auto a ne od starog bi poskidao, tako kurac. bitno da kogu proc, ne zelim se shebat.zelim biti 100% siguran da ce me pustit i da cu proc.
Mislim da ljudi, ukoliko nisu pretjerivali, nisu imali problema s time. Najbolje pitaj cvetka u njegovoj temi pa ćeš dobit odgovor iz prve ruke http://www.alfisti.hr/forum/index.php?topic=7619.880
prijatelj koji radi na tehničkom mi je rekao da auto mora biti iznad onih žutih rubnika na kanalu koji je visok 7-8cm i tad neće biti problema.znači nesmije zapinjati
čuj, ako ti bude prenizak ti napumpaj gume da ga povisiš
:hehe: da kako da ne sutra idem u garazu sa metrom pa cu izmjerit koliko je sada visoka pa -4cm i bumo viđali sve
koliko sam ja vidio 147 je jako niska naprijed jer kod nje je plastika ispod motora dosta niza nego na 156
usisi :
samo pitaj lampice za osvjetljenje klime ili kontrolne table za alfu 147 znat ce oni,il najbolje da trazis ivana dvoračeka lik je prva liga jer jedanput sam ih zvao i javila se neka zena i kaze da ne salju postom,drugi put se javio taj ivan i poslao mi ih je postom samo sam morao unaprijed upltit na njegov racun.
ako su iste kao za komande klime onda pasu nisam jos nikad skidao km sat pa neznam kakve su na nejmu