0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
cekaj da nabavim školjkice pa onda cemo :wz
ma ne trebaju ti kad meni nisu trebali nece ni tebi samo gas :hehe:
koliko vrata imas ti na 147-mici,ako imas 3 onda ove odpadaju,.....trebas gledat preklopna....a i u ovima bi poludio na duzem putovanju.....
e ti ćeš u svojoj morat imat školjke inaće neće imat nikakvog smisla
možeš ti stavit i ove samo onda možeš zadnju klupu slobodno bacit van kad nemože nitko iza
kužim kužim to funkcionira kad čovijek ulazi a šta kad češ morat nešto prevest što neče biti u bunkreu nego što češ morat stavit na zadnje sjedalo kako češ to utrpat? na način vučenja sica prema naprijed sigurno nečeš uspijeti... ali vidim da si odustao od školjki što sam ti ja prvi govorio da ti netreba trenutno... stoga bacaj se na sređivanje exterijera
danas sam kupio novi fotkicsutra stizu nove slike od Alfice
a nisam jos dobio te pare,sutra ili prekosutra ih dobim pa ga idem naruciti u Katalizator na Busoleru
ti trosis pare za fotic umjesto da si opruge uzeo ili auspuh drugi,......
meni bi taj tvoj stajao ja mislim na 145 mozemo se mjenjat kad uzmem od fiumena okrugli tebi bi mozda okrugli stojao dobro
ali meni se cini da je to original auspuh od 147 pa su samo navarene dvije cijevi : :
to je navjerovatnije neko stavio gore produzetak sada cu ja da kupim novi lonac
rekao sam ti rijesit cemo nesto ima meni frend prodaje jedan isto okrugli od inoxa s honde civic meni bi ga dao povoljno0 cemo rjesit nesto
moramo nesto srediti jer mi ide na zivce taj auspuh sta imam gore