0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Baš tako kako je to već netko radio na desnoj strani U svaku rupu jednu brokvu, ispod su zakvačke koje bi morale nakon toga odpustiti, drugi je problem ako su savinute , pa ne odpuštaju, što bi lako moglo biti , pošto su rupe prilično oštećene, tad ostaje samo sila puta krak.
Pa ovo kao da ga je netko s krampom vadio koliko je unisten
Aha. Dakle kroz te rupe. Ok, tako sam vadio i unit iz 147ice....Moze sila x krak jer ionako ide u kontejner poslije zamjene haha
Kako ga najlakse izvaditi van?(Image removed from quote.)
Pa, ako nemaš "alat" (koji je zapravo obična žica), gurni 4 čavla odgovarajuće debljine i ide van.Je li ti ispravan taj radio ?
Pozdrav,imam Alfu 156 1.9jtd 2003. godina (unutarnji redizajn). Original radio mi je na kazete i našao sam za kupit original Alfin radio na CD-ove (300kn pita čovjek, vjerujem da se nađe i za 200kn ali hebiga, nije bitno) ali taj radio je iz redizajna Alfe 156 2004. godina. Znači zanima me jel mi paše taj radio? U mene je unutarnji redizajn a ta Alfa je komplet redizajn. Hvala unaprijed na odgovoru!
nemam pojma,samo kod mene je problem kaj je dosad sve bilo ok,palio se i gasio okretanjem ključa kod paljenja i gašenja auta