0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mozda moje pitanje nema bas u potpunosti veze sa ovom temom ali pokusat cu ovde potrazit odgovor.Poznato je da kod alfi cim se ugasi motor svi elektricni uredjaji su iskljuceni tj.ostaju bez struje sto se meni bas i ne svidja jer u autima koja sam do sada imao to nije bio slucaj,sad ja pitam vas da li sta smeta da prilikom boravka u autu kada je isti ugasen sme biti kontakt brava upaljena(polozaj pred paljenje) i koliko dugo jer kako bih drugacije mogao koristit auto radio ili u slucaju da mi treba struja iz upaljaca za cigarete,da li to smeta recimo grejacima motora i onim silnim kontrolnim lampicama ili necem trecem.
mrcina,pravi si,usparal si mnogima bar 100-200kn,sad ce da se ori mjuza iz alfica sve u 16,al ce i akumulatori koji su pri kraju dat svoje,hehe
Puno hvala mrcina a ti Stiv ne brini za akumulator to je najmanji problem
kod tokica je bila akcija za bosch akumulatore prije cca 2 tjedna i uzeo sam S3 70Ah+D,640A, platio 550kn,koliko ce trajati i kakva mu je kvaliteta nemam pojma.......P.Sda li steti ako je jaci akumulator u autu nego sto je to propisano?
ja imam ovaki s3 i zadovoljan, prijasnji vlasnik ga zamjenio http://www.autoservis-bingula.hr/index.php/Akumulatori/bosch-s3.html
gledao sam neki DYNAMIC u metrou za 462 kn,jel se isplati uzet tak neku ljevu marku???
čija je to firma midac :kolko para??di je to u dupcu :
max power, dubec