ajde sad ovo,,,33 i to 16v aha...rupa bez dna??pa bas i ne.... navodnih 160 000(instrument tabla nije radila ),par lampica i malo cackanja po struji,i to je to,
auto kupio za 800 eura ,rega 500eura,kuplung cilindric sekundarni reparacija cca 100 kn,nove plocice 280,normalno uka ulje,...atf u getribu,popravak poluzja getribe(odrezao jedan dio svedera neznam koji fi...radi savrseno ...) ,lezaj amortizera 100 kn, orginal federi stavljeni(dobiveni sa autom), spur(120 kn),novi termostat 220,leteci novi 300 kn(cisto reda radi ali stari su bili na 90 % od novih), ngk svjecice,(preko strika 2oo kn),kablovi (400kn) ,brtve ventil deklova, i kartera skinute sa rezervnog motora + dift masa,ociscen motoric minimuma,skinut katalizator,lambda odkopcana,sitni popravci tipa puknuta zica slaba masa,redovni servisi(ulje filteri),i sad me cekaju remeni spaneri i vodena... auto me jedamput ostavil na cesti kad je puklo crjevo od goriva koje sam usput stavio novo mjesec dana prije... 30 000 sa alfom 33 koja je poznata kao šrot, a da jos sam zaboravio daje auto bio fulan za zub jedna strana motora, frtajler krivo uzubljen, remeni su bivsem vlasniku skakali 2 puta(pa si mozemo mislit kak je to odrzavano prije) + motor se uvjek ljuljal malo ali jos uvjek ide redovito je u blokadi itd...+ sad je stavljena getriba od 1.3 cisto da auto bude malo startniji ...kad citam koje pare su ovdje stavljene u nove aute smraci mi se...