0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Spremamo mi za splitski susret kandžije, bičeve, trozupce, električnu ogradu, napola dresirane pitbullovčare i ostala organska i anorganska pomagala za okupljanje alfističke bande na jednom strogo kontroliranom i kvadraturom kruga ograničenom mjestua sve u cilju kvalitetnog ovjekovječenja rečenog skupa.
ja ko iva todoric - balent neven
imam ja još tebe (Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
a vidi ipak je i polis tu joe: ja fakat ne znam sta ova ekipa ima tu vozit s ovim dizelima sve su zacadjali grrrrrrrrrr (nisam znala prigodni onomatopejski zvuk )uzgred ako i ugrizem nisam otrovna...vise bjelosuska :hehe:
osim griza imaš i dobro oko ....
O0 :hehe: ...inace ova tvoja fotka mi je bas kul...mos nevena zicat u pravoj rezoluciji za djelit komadima ...a i ostali alfisiti su mi bas odlicno ispali, jednimo je marin zeru mutan,a mauro se mrsti nesto :hehe: al je fora fotka
ja mutan ma to ti je od medice :hehe: :
Možda mi je promaklo, ali nigdje nisam našao rezultate dB draga. Dajte listu da vidimo koga najviše uši bole dok se vozi s Alfom!
Stari mi je nešto spominjao da su neki Vukovarci spalili zvučnike...
koja je ona zgodna teta
Irena JurićGodine: 34Mjesto: Dramalj"za sebe kaže da je vesela i druželjubiva osoba, voli zabave i izlaske do jutra, putovanja i avanture, kaže da je san svakog muškarca"